Solymári blog - képbe tesszük a dolgokat

Hamarosan megújulunk! Addig is olvassa bejegyzéseinket. Várjuk vissza!

2010.12.26. 10:00 Adminer

Ez történt idén... (január, február)

Január:

Január 1: Megkezdődik az új év! A Templom téren a szokásos módon áll a szemét, melyek eltakarításra várnak... A templomokban ez úton is ünnepi miserend van. Együtt köszöntik a reformátusok és katolikusok az újévet.

Január: Ez úttal mindenkinek jutott program! A hölgyek a Művelődési Házban vehettek részt az asszonybálon. De amíg ők mulattak, a férfiak sem unatkozhattak, ugyanis ekkor tartották a férfi dalárda első összejövetelét.

Január 30: Elindul Solymár új honlapja.

Február:

Február 6: Ismét megrendezésre kerül a torna teremben a Batyús bál, ahol ez úttal rekordot dönötöttek! Sajnos nem jó értelemben, ugyani ezen a bálon vettek részt eddig a legkevesebben...

Február 12, 13: A hamvazószerda előtti hétvégén (péntek, szombat) az álatalános iskola farsangját tartják, ahol szinte az összes tanuló jelmezt ölt magára, hogy a telet elkergessék.

Február 16: Húshagyó kedden a már hosszú ideje megtartandó ünnepséget, a farsangtemetés, természetesen idén sem maradhatott el!

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://solymari.blog.hu/api/trackback/id/tr942453531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása